Kontakt | E-biblioteka | Galerija

Vesti

03-02-16

Novi rok za podnošenje predloga projekata u martovskoj rundi programa Aktivne zajednice

U toku je konkurs Trag fondacije za program Aktivne zajednice. Za program Aktive zajednice mogu se prijaviti lokalna udruženja i neformalne grupe građana/ki iz Srbije sa maksimalnim iznosom budžeta projekta do 350.000,00 dinara.

Novi rok za podnošenje predloga projekata je 17. mart 2016. godine do 17 časova.

detaljnije >>
23-01-16

Proglašeni dobitnici nagrade VIRTUS za 2015. godinu

Na svečanoj ceremoniji u Beogradskoj filharmoniji proglašeni su dobitnici nagrada VIRTUS za filantropiju za akcije i programe koji su sprovedeni tokom 2015. godine. Nagrade su uručili: Njegova ekselencija Majkl Kirbi, ambasador SAD u Republici Srbiji, njegova ekselencija Filip Pinington, ambasador Kanade u Republici Srbiji, gospodin Oskar Benedikt, zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbij, Radojka Nikolić, predsednica VIRTUS žirija i Biljana Dakić Đorđević, izvršna direktorka Trag fondacije. Nagrade su dodeljene u 5 glavnih kategorija, a dodeljena su i 2 specijalna priznanja.

detaljnije >>
01-01-70

Proglašenje dobitnika nagrade VIRTUS 23. januara 2016.

Ceremonija proglašenja dobitnika VIRTUS nagrade za filantropiju biće održana 23. januara 2016. godine, u Beogradskoj filharmoniji, u 12hVIRTUS nagrada, ustanovljena 2007. godine, prva je i najznačajnija nagrada za filantropiju u Srbiji koja promoviše društveno odgovorno poslovanje kao sastavni deo održivog razvoja kompanija, ali i individualni doprinos filantropiji. Nagrada je namenjena, kako velikim kompanijama, tako i  malim i srednjim preduzećima i pojedincima koji su tokom 2015. godine na najdelotvorniji način doprineli opštem dobru pružajući materijalnu ili drugu vrstu podrške neprofitnim akcijama ili organizacijama civilnog društva.

detaljnije >>
11-01-16

Otvorene prostorije Odreda izviđača Sveti Sava u Beogradu

U Beogradu su 30. decembra 2015. godine, uz prigodnu svečanost, otvorene odredske prostorije OI Sveti Sava u prostorijama Doma za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj. Članovi OI Sveti Sava već 15 godina rade sa decom bez roditeljskog staranja, učeći ih izviđačkim veštinama i organizujući za njih boravak u prirodi. Njihova posvećenost radu sa decom, kao i brojni izviđački uspesi, su prepoznati od strane uprave Doma za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj, koja im je dodelila na korišćenje domske prostorije.

detaljnije >>
31-12-15

OBAVEŠTENJE: Neradni dani

Zbog predstojećih praznika kancelarija Traga neće raditi u periodu od 1-8. januara 2016. godine.
 
Želimo vam uspešnu 2016. godinu,

Trag tim


29-12-15

Obezbeđen ravnopravan tretman OCD - pružaoca usluga socijalne zaštite u Zakonu o porezu na dobit pravnih lica

Nakon više od dve godine zastupanja za zakonske izmene usmerene na otklanjanje neravnopravnog tretmana organizacija civilnog društva – pružaoca usluga socijalne zaštite Trag fondacija je uspela da obezbedi ravnopravni tretman pružaoca usluga socijalne zaštite kroz usvajanje Zakona o  izmenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica koji su 29. decembra 2015. godine, poslanici izglasali u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

detaljnije >>
 

  

 

 

O nama | Donacije | Razvoj filantropije | Javne politike | Usluge | Doniraj | Uspešne priče | Kontakt | Arhiva

Početna stranica | Uslovi korišćenja | Administrator