Kontakt | E-biblioteka | Galerija

Vesti

06-07-15

Regionalni trening o prikupljanju sredstava iz lokalnih izvora na Zlatiboru

Trag fondacija će, u periodu od 6-10. jula, biti domaćin Regionalne Akademije koja se sprovodi u okviru projekta “SIGN za održivost”, u 6 zemalja regiona Zapadnog Balkana, uz podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju. Regionalna Akademija predstavlja nastavak programa Akademija održivosti koji se 2013-14. godine sprovodio u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu i Makedoniji. 


detaljnije >>
30-06-15

Proglašeni pobednici trećeg Foruma za zelene ideje

Trag fondacija, Fond braće Rokfeler i Erste Banka nagradili su tri najbolje ideje zasnovane na principima održivog razvoja sa po 5.000 dolara.
 
Konjički klub „Aranđelovac“ iz Aranđelovca, Sanja Andrejević iz Beograda i Udruženje za lokalni razvoj Kamenica, iz Niša, dobitnici su ovogodišnjih donacija za inovativne poslovne ideje zasnovane na principima održivog razvoja u okviru nacionalnog Foruma za zelene ideje.


detaljnije >>
29-06-15

"Uređujem štа mi smetа, zbog lepše Kucure i svetа"

Udruženje grаđаnа Vrbаški edukаtivni centаr nаjаvilo je početаk projektа "Uređujem štа mi smetа, zbog lepše Kucure i svetа", tokom kojeg će biti orgаnizovаne edukаtivne rаdionice, uređenje jаvnih površinа, i kаo glаvni cilj projektа, kаko je rečeno nа konferenciji zа medije, rekonstruisаnа letnjа binа u centru Kucure. Nа ovom mestu nа dаn svečаnog otvаrаnjа bine biće orgаnizovаn i koncert zа mlаde.

Projekаt UG Vrbаški edukаtivni centаr podržаlа je Trag fondаcijа, kroz program Aktivne zajednice.


detaljnije >>
26-06-15

RECIKLI(G)RAM – izgradnja dečjih igrališta od starih guma

U jagodinskom selu Ribare do novembra trajaće realizacija projekta RECIKLI(G)RAM – izgradnja dečjih igrališta od starih guma, kao i izgradnja reciklažnog dvorišta.

Ribare bi trebalo da dobije klackalice, ljuljaške, njihalice, klupice i drugo, na tri lokacije u selu. U reciklažnom dvorištu biće postavljeni kontejneri za komunalni otpad, PET ambalažu, ALU limenke i karton. Nakon prikupljanja materijal će biti odnet na reciklažu, a sredstva prikupljena na taj način koristiće se za izradu novih igrališta i druge aktivnosti za decu.

detaljnije >>
25-06-15

Konkurs za menadžersku poziciju u Trag fondaciji

U toku je konkurs Trag fondacije za poziciju programske menadžerke na programu podrške ženskim organizacijama u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji, koji sprovodimo u saradnji sa Oak fondacijom. Zbog učešća Oak fondacije u selekciji kandidatkinja, poziv je na engleskom jeziku.

Rok za prijave je 12. jul 2015. godine.

Detaljan opis posla i proceduru prijavljivanja možete pogledati ovde.

detaljnije >>
24-06-15

Prvi rezultati konkursa Nacionalni forum za „Zelene ideje“

U užem krugu konkursa za Forum za „Zelene ideje“ našlo se osam preduzetničkih projekata, zasnovanih na principima održivog razvoja, koji će se predstaviti publici i žiriju na događaju planiranom za 30. jun, u Impact hub-u u Beogradu.

Nakon predstavljanja projekata biće dodeljene nagrade za tri najbolje ideje koje će izabrati žiri.


detaljnije >>
 


  

 

 

O nama | Donacije | Razvoj filantropije | Javne politike | Usluge | Doniraj | Uspešne priče | Kontakt | Arhiva

Početna stranica | Uslovi korišćenja | Administrator