Kontakt | E-biblioteka | Galerija

Vesti

17-04-15

Otvoren konkurs „Zasad za budućnost“

Delta Fondacija uz partnersku saradnju sa Trag fondacijom i podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, pokreće projekat „Zasad za budućnost“ za pomoć socijalnim preduzećima koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom.

U okviru projekta Fondacija raspisuje konkurs za dodelu grantova u ukupnoj vrednosti 8 miliona dinara


detaljnije >>
14-04-15

Svečano predstavljanje prototipa inovativne sušare za voće, povrće i začinsko bilje i biznis modela ruralnog razvoja

Svečano predstavljanje prototipa inovativne sušare za voće, povrće i začinsko bilje, prošlogodišnje pobedničke ideje na regionalnom Forumu za zelene ideje, održaće se u petak 17. aprila u selu Bečevica, nedaleko od Knića.
Prototip inovativne protočne sušare za voće, povrće i začinsko bilje nastao je kao deo projekta koji je podržala Trag fondacija u partnerstvu sa Fondom braće Rokfeler (RBF), Erste Bankom, Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID) i Institutom za održive zajednice (ISC), u okviru prošlogodišnjeg Foruma za „Zelene ideje“.


detaljnije >>
08-04-15

OBAVEŠTENJE: Neradni dani

Zbog predstojećih praznika kancelarija Traga neće raditi u periodu 10-13. april 2015. godine.

Hvala na razumevanju,
tim Traga28-03-15

PROGLAŠENI DOBITNICI NAGRADE VIRTUS ZA 2014. GODINU

Na svečanoj ceremoniji u hotelu Metropol Palace proglašeni su dobitnici nagrada VIRTUS za filantropiju za akcije i programe koji su sprovedeni tokom 2014. godine. Domaćini ceremonije su bili Kori Udovički, potpredsednica Vlade i ministarka za javnu upravu i lokalnu samoupravu i ambasador Majkl Devenport, šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji. Nagrade su dodeljene u 5 kategorija, od kojih je nagrada za individualni doprinos filantropiji ove godine dodeljena po prvi put. Zbog veoma kvalitetnih programa i projekata koji su sprovedeni tokom 2014. godine, žiri je dodelio i 4 specijalna priznanja.

detaljnije >>
25-03-15

Proglašenje dobitnika nagrade VIRTUS 28. marta 2015.

Obaveštavamo vas da će ceremonija proglašenja dobitnika VIRTUS nagrade za filantropiju biti održana 28. marta 2015. godine, u hotelu Metropol, u 12h. Glavne nagrade uručiće Kori Udovički, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka državne uprave i lokalne samouprave i Ambasador Majkl Davenport, Šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji. Konkurs je bio raspisan 12. januara 2015. i trajao je do 12. februara 2015. Iako je ove godine broj kategorija bio manji nego prošle, primili smo veliki broj prijava, tako da žiri nije imao nimalo lak posao da odabere pobednike u svim kategorijama. Žiri su činili ugledni pojedinci i stručnjaci iz sveta privrede, civilnog sektora, medija i marketinga.

detaljnije >>
20-03-15

Podrška Traga i Oak fondacije ženskim organizacijama u Srbiji, Crnoj Gori i BiH

Krajem 2014. godine, Trag je sklopio partnerstvo sa Oak fondacijom, privatnom fondacijom koju  čini više filantropskih organizacija širom sveta. U Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini Oak fondacija godinama sprovodi program podrške ženskim grupama i drugim organizacijama civilnog društva za izgradnju ženskog pokreta, borbu protiv nasilja u porodici i trgovine ljudima. 


detaljnije >>

 


  

 

 

O nama | Donacije | Razvoj filantropije | Javne politike | Usluge | Doniraj | Uspešne priče | Kontakt | Arhiva

Početna stranica | Uslovi korišćenja | Administrator