Kontakt | E-biblioteka | Galerija

Vesti

22-05-15

Pobedničke ideje u prethodna dva konkursa Nacionalnog foruma za „Zelene ideje“

Konkurs za prijave inovativnih preduzetničkih ideje zasnovanih na principima održivog razvoja, za program Nacionalni forum za Zelene ideje traje do 25. maja. Tri najbolje ocenjene ideje biće nagrađene sa po 5.000 dolara, a učestvovaće i na Regionalnom forumu Fonda braće Rokfeler uz mogućnost da se takmiče za nagradu od 10.000 dolara.


detaljnije >>
21-05-15

Solar Ice d.o.o proizvela novo solarno vozilo

Braća Grabarević iz Subotice, vlasnici firme Solar Ice proizvela su novu verziju prototipa Univerzalnog ekološkog vozila na solarnu energiju koji je spreman za serijsku proizvodnju, zahvaljujući nagradama na nacionalnom i regionalnom Forumu za “Zelene ideje” i brojnim drugim nagradama i sopstvenim ulaganjem.


detaljnije >>
20-05-15

Još 5 dana za apliciranje na konkurs za „Zelene ideje“

Ostalo je još 5 dana za apliciranje na konkurs Nacionalnog foruma za Zelene ideje”, koji po treći put realizuje Trag fondacija u partnerstvu sa Fondom braće Rokfeler (RBF) i Erste Bankom. Cilj konkursa je da se prepoznaju i podrže ideje sa najvećim potencijalom održivosti tj. ostvarivanja socio-ekonomskog razvojnog uticaja na svoju lokalnu zajednicu, uz očuvanje prirodnih resursa i životne sredine. 

Konkurs za prijavljivanje ideja će biti otvoren do 25. maja 2015. godine do 17 časova.

detaljnije >>
20-05-15

Trag fondacija bila domaćin međunarodnim korporativnim volonterima iz IBM-a

Trag fondacija je u periodu od 20. aprila do 15. maja bila domaćin međunarodnim korporativnim volonterima iz IBM-a. Tim IBM stručnjaka je u saradnji sa zaposlenima Traga razvio Program korporativnog volontiranja koji će Trag fondacija sprovoditi u saradnji sa kompanijama i organizacijama civilnog društva.detaljnije >>
19-05-15

Održan Serbia Visions - prvi multikongres u Srbiji

U subotu je u Beogradu održan Serbia Visions prvi multikongres u Srbiji koji su organizovali Privredna komora Srbije i Nemačko – srpsko privredno udruženjeSerbian Visions je okupio veliki broj organizacija civilnog društva i kompanija sa ciljem podsticanja njihove međusobne saradnje i unapređenja filantropije u Srbiji.
 
Trag fondacija je učestvovala kao organizator panel diskusije “Razvoj filantropije u Srbiji“. Na panelu su govorili Nathan Koeshall iz Fondacije KatalistNemanja Brković iz Koncerna Bambi, Aleksandar Prica iz Asocijacije Duga i Marija Mitrović iz Trag fondacije.

detaljnije >>
15-05-15

Još tri dana je otvoren konkurs za program Uspešni fandrejzing

Program Uspešni fandrejzing za cilj ima podršku udruženjima građana u postizanju održivosti kroz orijentisanje na raznovrsne izvore finansiranja, istraživanje novih načina prikupljanja sredstava u lokalnoj zajednici i podsticanje korporativne i individualne filantropije.  Pored novčane podrške udruženja kroz ovaj program dobijaju obuku za prikupljanje sredstava, kao i konsultantsku podršku.
Program Uspešni fandrejzing Trag fondacija sprovodi u partnerstvu i uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).


detaljnije >> 


  

 

 

O nama | Donacije | Razvoj filantropije | Javne politike | Usluge | Doniraj | Uspešne priče | Kontakt | Arhiva

Početna stranica | Uslovi korišćenja | Administrator