Kontakt | E-biblioteka | Galerija

Vesti

25-03-15

Proglašenje dobitnika nagrade VIRTUS 28. marta 2015.

Obaveštavamo vas da će ceremonija proglašenja dobitnika VIRTUS nagrade za filantropiju biti održana 28. marta 2015. godine, u hotelu Metropol, u 12h. Glavne nagrade uručiće Kori Udovički, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka državne uprave i lokalne samouprave i Ambasador Majkl Davenport, Šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji. Konkurs je bio raspisan 12. januara 2015. i trajao je do 12. februara 2015. Iako je ove godine broj kategorija bio manji nego prošle, primili smo veliki broj prijava, tako da žiri nije imao nimalo lak posao da odabere pobednike u svim kategorijama. Žiri su činili ugledni pojedinci i stručnjaci iz sveta privrede, civilnog sektora, medija i marketinga.

detaljnije >>
20-03-15

Podrška Traga i Oak fondacije ženskim organizacijama u Srbiji, Crnoj Gori i BiH

Krajem 2014. godine, Trag je sklopio partnerstvo sa Oak fondacijom, privatnom fondacijom koju  čini više filantropskih organizacija širom sveta. U Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini Oak fondacija godinama sprovodi program podrške ženskim grupama i drugim organizacijama civilnog društva za izgradnju ženskog pokreta, borbu protiv nasilja u porodici i trgovine ljudima. 


detaljnije >>
04-02-15

Novi rok za podnošenje predloga projekata u martovskoj rundi programa Aktivne zajednice

U toku je konkurs Trag fondacije  za program Aktivne zajednice.

Za program Aktive zajednice mogu se prijaviti lokalna udruženja i neformalne grupe građana/ki iz Srbije sa maksimalnim iznosom budžeta projekta do 350.000,00 dinara.

Novi rok za podnošenje predloga projekata je 20. mart 2015. godine do 17 časova.

detaljnije >>
13-01-15

OTVOREN OSMI KONKURS NAGRADE VIRTUS-NAGRADA ZA ONE KOJI BRINU

Trag fondacija, uz finansijsku podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju, raspisuje osmi konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju 12. januara 2015. godine. Konkurs je otvoren za sve domaće i strane kompanije, korporacije, javna i državna preduzeća, mala i srednja preduzeća, medijske kuće, korporativne fondove i fondacije i pojedince. Neprofitne organizacije, javne ustanove i organi uprave nemaju pravo prijave, ali imaju pravo nominovanja kandidata za nagradu. Rok za prijem prijava je 12. februar 2015. godine i, za razliku od prethodnih godina, neće biti produženja konkursnog roka.

detaljnije >>
30-12-14

Trag prikupio blizu 5 miliona dinara za podršku poplavljenim zajednicama

Tokom maja meseca 2014. godine Srbiju su zadesile poplave i mnoge lokalne zajednice su bile ugrožene. Trag fondacija je odmah reagovala i podržala organizacije civilnog društva koje su se aktivirale da pomognu u saniranju posledica poplave. Takođe, Trag je preusmerio namenu svog računa za “opštu podršku” i donacije primljene na ovaj račun su upotrebljene za podršku lokalnim organizacijama uključenim u čišćenje i oporavak ugroženih zajednica.

detaljnije >>
29-12-14

OBAVEŠTENJE: Neradni dani

Zbog predstojećih praznika kancelarija Traga neće raditi u periodu 1-9. januar 2015. godine.
 
Želimo vam uspešnu 2015. godinu,

Trag tim 


  

 

 

O nama | Donacije | Razvoj filantropije | Javne politike | Usluge | Doniraj | Uspešne priče | Kontakt | Arhiva

Početna stranica | Uslovi korišćenja | Administrator